5 évesek lettünk

2022. november 18-án, csodálatos szakemberekkel, csodálatos környezetben, a Gundel Palota Télikertjében ünnepelhettük a Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesülete fennállásának 5 éves évfordulóját.

Díszvendégünk Sztaniszláv András úr volt, a Magyar Public Relations Szövetség elnöke, aki a rendezvény fényét fantasztikus szakmai előadásával emelte. Az asszisztensek számára vezetői szemmel nézve adott számos útravalót, jótanácsot, továbbá a szervezeteink közötti együttműködést támogató, a közös szakmai utat üdvözlő szavaival tisztelt meg bennünket.

Személyesen sajnos nem tudott eljönni , de előadását elküldte számunkra Dr. Vámos Lászlóné, akadémikus asszony, a Nemzetközi Szertartás és Protokoll Akadémia tagja, Nemzetközi Protokoll Érdemrenddel kitüntettet protokoll szakértő, a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének Alapítója és Örökös Tiszteletbeli Elnöke, egyúttal egyesületünk tiszteletbeli tagja is.

Több, mint megható volt társegyesületeink vezetőivel, együttműködő partnereinkkel, tagjainkkal és barátainkkal megosztani az ünnepi pillanatokat, beszámolni 5 évünk sikereiről és jelenlétükben átadni idén is az általunk alapított, „Év Menedzserasszisztense” díjat.

2022-ben díjazottunk, Szabadi Mónika, a Multi-Zone Kft.irodavezetője és vezetői asszisztense lett, akinek közel 20 éves, asszisztensi pozícióban betöltött szakmai életútjához ezúton is még egyszer gratulálunk!

Laudációját Bakos Ildikó, cégtulajdonos, ügyvezető igazgató asszony a következőképpen fogalmazta meg:

Mónika kolléganőm a kezdetek óta, 1994 óta segíti a munkámat, kezdetekben személyi asszisztensi feladatakot látott el. A cég növekedésével összhangban később már irodavezetői minőségben tevékenykedett. Feladatai közzé tartozott a kollégák irányítása, kontrollálása, munkájuk támogatása, emellett természetesen a személyi ügyintézés is megmaradt, amelyet az idők során professzionális szintre fejlesztett. A személyes jellemzők tekintetében azt tudom mondani róla, hogy az egyik legnagyobb erőssége a lojalitása, ami mind a cégünk felé, mind a személyeink felé megnyilvánul. Az évek során természetesen szakmailag is képezte magát, hogy munkáját még jobban tudja ellátni. Szakmai képzéseken vett részt, amivel önmagát képezte, de a cégünk profiljába illő továbbképzésen is örömmel részt vett. Személyében egy nagyon értékes embert tudhatok magam mellett, aki mind a cégnek, mind a magam továbbfejlődésében nagyon aktív szerepet játszott és remélem még sokáig játszani is fog”.

Egyesületünk is csodaszép meglepetésben részesülhetett: Laczkó Rita asszony, a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének elnöke díszoklevelet nyújtott át számunkra az egyesületének vezetősége és tagjai nevében.

Ezúton köszönjük valamennyi vendégünknek és a rendezvény lebonyolítását segítőknek, hogy emlékezetessé tették az ünnepünket!

Fotók:
Csárdás Ferenc