Elnökség

Elnökség

S.Nádas Ágnes

Elnök

A Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesületének alapító elnöke, protokoll és nemzetközi kapcsolatok szakembere, közgazdász

Szakmai hitvallásom: személyes és szakmai hitelesség mindenek felett, amely megalapozza személyes márkánkat. A mások iránti tisztelet, tudásunkhoz és lehetőségeinkhez mérten a maximum nyújtása elengedhetetlen feltétele a magas színvonalon végzett munkának. Számomra a profizmus egyet jelent a magammal és környezetemmel szemben támasztott igényességgel, a szavak és tettek hitelességével.

23 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a felsővezetői asszisztencia, rendezvényszervezés, protokoll területeken, amelyet Magyarországon közigazgatási területen (Legfőbb Ügyészség, Nemzeti Adó- és Vámhivatal), külföldön pedig az üzleti világban sajátíthattam el (Németországban FondsConsult Holding, Ausztriában OMV, Siemens). A generációkon átívelő tudás- és értékközvetítés, az asszisztens szakma presztizsének növelése, utánpótlás képzése a legfőbb szakmai célom, motivációm. Németül felsőfokon, angolul középfokon beszélek.

A társadalmi szerepvállalásra mindig nagy hangsúlyt fektettem, ez óriási érték számomra: 1996 óta vagyok tagja a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének, ahol több vezetői tisztséget töltöttem be; 2015-től elnökségi tagja vagyok a bécsi „Europa“-Club magyar kultúregyesületnek; továbbá tagsággal rendelkezem több rangos egyesületben.

Gáspár Ágnes

Alelnök

Címzetes főiskolai és egyetemi docensként jelenleg több budapesti egyetem és főiskola óraadó tanára és trénere vagyok protokoll, viselkedéskultúra, üzleti kommunikáció, tárgyalástechnika, rendezvényszervezés, média és közszereplés témakörökben. 

Protokoll szakértőként rendszeres résztvevője vagyok különböző TV csatornák műsorainak, több nívódíj és televíziós kitüntetés birtokosa. Korábbi ausztriai és németországi életszakaszomban szereztem tanulmányokat és gyakorlati tapasztalatokat a rendezvényszervezés, üzleti kommunikáció és diplomáciai protokoll területeken

A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének 1995, a bécsi „Europa”- Clubnak megszakításokkal 1994 óta vagyok tagja.  

A hazai és nemzetközi üzleti területen szerzett tapasztalataimmal kívánom erősíti az IMA HUNGARY működését.

Neumann Noémi

Alelnök

Több, mint húsz éves felsővezetői asszisztensi tapasztalattal rendelkezem. Szenvedélyem a munkám, ezáltal a támogatás és a segítségnyújtás. Nagy tapasztalatom van nagyobb projektek menedzselésében és ezer fő feletti rendezvények szervezésében is. Alapvetően a menedzsment gondolkodást szoktam meg és az az, amiben igazán jó vagyok. A lojalitásban és az őszinte együttműködésben hiszek.

Úgy gondolom, hogy egy megfelelően kiválasztott asszisztenssel egy vezető sokkal erősebb és hatékonyabb. Szívesen támogatom az arra nyitott pályakezdőket vagy kollégákat tanácsaimmal, szeretem megosztani az évek alatt, tapasztalatokból nyert tudásomat. 

Amikor annak idején a Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesületének alapító tagjai közé invitáltak, boldogan fogadtam el a meghívást. Azért örülök ennek a közös munkának, mert az IMA működését a tudás megosztása és az egymásnak segítés  szellemisége hatja át.