Oktatás

Oktatás

A legszebb álom, amit valaha is álmodni mertünk, megvalósult! Egyesületünk előkészítette és  kidolgozta a „Professzionális Vezetői Asszisztencia és Irodavezető” felsőfokú szakirányú továbbképzés tematikáját és kiválasztotta hozzá a professzionális oktatói csapatot. A Milton Friedman Egyetemmel karöltve 2021 őszétől pedig meg is tudjuk valósítani közösen e Magyarországon egyedülálló képzést!
A képzésben résztvevő hallgatók mind egyesületünkben, valamint a Menedzserasszisztensek Nemzetközi Szervezetében is 1 éven át ingyenesen tagjai lesznek és közel 30 országból tehetnek szert értékes szakmai kapcsolatokra és vehetnek részt nemzetközi szintű tapasztalatcserében.
 

Egyesületi szakmai napjainak tematikája a szakmai tudás fejlesztését szolgálja az aktualitásokkal, naprakész gondolatokkal. Tevékenységünk azonban nemcsak havi rendszerességű találkozók formájában valósul meg.

Egyesületünk egyik legfontosabb célja a generációkon átívelő tudás- és értékközvetítés megvalósítása, a professzionális utánpótlás képzéséhez való hozzájárulás. Hamarosan útjára indul egyesületünk jóvoltából az egyéves, intenzív, felsőfokú szakirányú továbbképzés, egy az értékrendünkkel azonosulni tudó képzőintézménnyel karöltve. A teljes oktatási anyagot, tematikát, oktatói gárdát biztosítjuk, amely garancia a szakmai színvanalra. Az egyesületünk által kiválasztott oktatók között számos kiváló szakember található, akiknek életpályája, szakmai munkássága megkérdőjelezhetetlenül hiteles, tanulni tőlük pedig több, mint élmény, megtiszteltetés.

Személyes tanácsadás asszisztenseknek és minden érdeklődőnek, virtuális térben is (Zoom -alkalmazás segítségével) az alábbi témákban:
 1. Hatékony time management (Időgazdálkodás)
 2. Vezetői asszisztencia
 3. Irodavezetés
 4. Stresszkezelés
 5. Krízismenedzsment, konfliktuskezelés
 6. Stílus és megjelenés
 7. Viselkedéskultúra
 8. Rendezvényszervezési alapismeretek
 9. Verbális és non-verbális kommunikáció
 10. Tárgyalástechnikai alapismeretek
 11. Digitális etikett
 12. Közszereplés
 13. Interkulturális kommunikáció
 14. A siker és az életöröm útján

Itt érdeklődhet: info@imahungary.hu