Együtt ünnepeltünk 2023.február 24-én

Támogatóként, előadóként, a helyszínen pedig a vendégek regisztrációját segítő szervezőként vettünk részt társegyesületünk, a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete fennállásának 3o éves jubileuma kapcsán szervezett ünnepi rendezvényen a Gundel Palotában. A méltóságteljes ünnepségen elnökségünk teljes létszámban képviseltette magát.

Nagy megtiszteltetés volt, hogy e jubileumi rendezvény keretében előadóként kapott felkérést a Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesülete elnöke is. Az elmúlt vészterhes időszak legfőbb kihívásairól, valamint a megoldásokról tartott 20 perces prezentációt „Kihívások =Lehetőségek” címmel S.Nádas Ágnes.

Egyesületünk Emlékkönyvvel ajándékozta meg az ünnepeltet, továbbá aktív segítséget is nyújtott a vendégregisztrációnál, továbbá Gáspár Ágnes alelnök asszony révén a kitüntetések kiállításának megszervezése kapcsán.

Kapcsolódó anyagok:

Podcast: https://open.spotify.com/episode/6mi6ModLLLN3otdNe2Axxc

 

Mit adott a 27 év tagság a Magyar Protokollosok Országos Egyesületében Ágnes Sáskáné Nádas számára? Ismerjük meg a 30. jubileumi protokoll konferencia egyik előadójának szakmai útját. A mikrofonnál Renáta Bittó, egyesületünk tagja, protokoll, viselkedéskultúra szakértő, jogász, tréner.A beszélgetés az lábbi linken hallgatható meg.

https://open.spotify.com/episode/6mi6ModLLLN3otdNe2Axxc

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064413262887