Új együttműködő partnerünk a Misszió Tours

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy új együttműködő partnert köszönthetünk körünkben: a Misszió Tours utazási irodát. Budai László ügyvezető igazgató úrral való egyeztetésünk alapján az idei évtől sok szép programhoz csatlakozhatunk az általa vezetett utazási iroda révén.

Az első máris egy különleges jelentőséggel bír. Egyesületünk tavaly indította útjára az Irodai Dolgozók Zarándoklatát Nemzeti Kegyhelyünkre, Mátraverebély-Szentkútra.

Idén ezt professzionális keretek között tesszük, ugyanis Budai úr jóvoltából csatlakozni tudunk a 2024. szeptember 7-én, szombaton induló „Szépszeretet Zarándokvonat” résztvevőihez.

A zarándoklat programja az alábbi linken érhető el. A jelentkezés minden esetben közvetlenül az utazási irodánál történik!

https://www.missziotours.hu/ut2.php?ut=732

A Magyar Protokollosok Országos Egyesülete évzáró vacsoráján már megismert Pálmai Árpád úr, egyházzenész fogja zeneileg kísérni a zarándoklatot. Lelki vezetőnk pedig Böjte Csaba atya lesz.

A mi felhívásunkra érkező valamennyi zarándok azonban meglepetés-ajándékot kap, ezért kérünk Benneteket, hogy a jelentkezéskor felénk is egy rövid jelzést legyetek kedvesek megtenni, ull.az utazási iroda felé is, hogy a menedzserasszisztensi egyesülettől tudtok a zarándoklatról.

Remélem nagyon sokan tudtok majd csatlakozni e gyönyörű, lélekemelő programhoz, amely segít: erőt meríteni a mindennapok küzdelmeihez, vígasztalást kapni, terheiteket letenni, az Istenkapcsolatot újra megtalálni vagy megerősíteni és leírhatatlan békével hazatérni!