Gáspár Ágnes kapta idén a Nagy Ildikó -díjat

Büszkeséggel tölt el Bennünket, hogy egyesületünk alelnöke, Gáspár Ágnes, címzetes egyetemi docens asszony, nemzetközi protokoll szakértő, a Budapesti Metropolitan Egyetem Protokoll-szaktanácsadó és rendezvényszervező szakirány szakvezetője kapta idén a protokoll oktatásban kiemelkedő tevékenységének elismeréseként a Nagy Ildikó -díjat, amelyhez ezúton is szívből gratulálunk!

A méltó elismerést Dr. Bereczky Árontól, a METU Tudományos és Innovációs rektorhelyettesétől vehette át alelnök asszonyunk 2024. május 24-én, a Honvéd Kulturális Központban, a XII. Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll verseny keretében, amelynek főszervezője, moderátora is egyúttal.

„A Budapesti Metropolitan Egyetem 2010 óta hagyományt teremtett a felsőoktatási intézmények részére hirdetett Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll verseny rendszeres lebonyolításából. A versennyel célunk, hogy erősítsük a kultúrák közötti párbeszédet, platformot adjunk a hazai és határon túli értékek közvetítésének, egymás jobb megértéséért”

– mondta Gáspár Ágnes nemzetközi protokoll szakértő, a METU docense, a verseny főszervezője.

A hazai és határon túli magyar felsőoktatási intézmények részvételével zajló esemény mottója: “Értéket képviselünk”, és fő témája az „Európa Tanács megalakulásának 75. évfordulója” volt. A résztvevő csapatoknak diplomáciai protokoll, állami, egyházi, üzleti protokoll- kommunikáció, sport, katonai és viseletkultúra, gasztronómia, rendezvényszervezés, valamint a hagyományos zászló és címertan turisztika témaköreiben kellett bizonyítaniuk a zsűrinek.

https://www.youtube.com/watch?v=zTgU3JRfw8E

https://www.youtube.com/watch?v=GeFCVM98-X0