Az „Év Menedzserasszisztense” – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Az „Év Menedzserasszisztense” – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Egyesületünk régi terve vált valóra: 2021 márciusában megalapítottuk az „Év Menedzserasszisztense” díjat a vezetői asszisztensi munkakörben dolgozó munkatársak elismerése és egyúttal a szakma presztizsének növelése céljából. Tavaly, az első díjat egy csodálatos szakembernek adhattuk át, Molnár Andreának (LKH Leoni Kft., Hatvan).

2022-BEN IS VÁRJUK SZERETETTEL a vezetői asszisztensek, titkárok, titkárnők, személyi titkárok/titkárnők, irodavezetők, titkárságvezetők jelentkezését.

A 7 tagú szakmai zsűri a beküldött pályázati anyagok alapján dönt és a legeredményesebb pályázót az „Év Menedzserasszisztense” díjban részesíti, amelynek átadása ünnepélyes keretek között, 2022. szeptember 30-án történik. A díjazott 1 év ingyenes tagságot szerez egyesületünkben és egyúttal a nemzetközi anyaszervezetben is (International Management Assistants). A díj mellett további meglepetés is várja az „Év Menedzserasszisztensét”.

Kik pályázhatnak?

Vezetői asszisztensek, titkárok, titkárnők, személyi titkárok/titkárnők, irodavezetők, titkárságvezetők, bármely szakterületről:

államigazgatás, diplomácia, önkormányzatok, versenyszféra, civil szervezetek, alapítványok, intézmények (pl. múzeumok, oktatási intézmények, kulturális intézmények, stb.), magánszemélyek (akik egyéni vállalkozóként vagy céges formában, megbízás alapján végzik tevékenységüket, nem alkalmazottként, pl.virtuális asszisztens, projektvezető asszisztens)

Pályázati feltételek:

  1. Minimum 3 év asszisztensi pozícióban eltöltött munkatapasztalat (referenciával igazolhatóan) irodavezető, személyi asszisztens, menedzserasszisztens, protokoll ügyintéző, titkár(nő), PR asszisztens és bármely egyéb vezető asszisztensi munkakört betöltő szakemberként.
  2. Fotóval ellátott szakmai önéletrajz, bemutatkozás
  3. Minimum 1 szakmai ajánlás
  4. Nem kötelező, de szívesen vesszük: LinkdIn profil
  5. Pályázati Űrlap
A pályázás a helyesen kitöltött, aláírt űrlap és a kért mellékletek beküldésével, majd ezt követően egyesületünk titkársága által küldött visszaigazolás után válik érvényessé! Hibásan, hiányosan kitöltött jelentkezési lapot nem tudunk visszaigazolni. A jelentkezési űrlap minden esetben személyesen a Pályázóra vonatkozik, nem az általa képviselt cégre, szervezetre. Egy cég/szervezet/intézmény részéről több jelentkező is pályázhat.

Határidők:

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 5.

Eredményhirdetés: 2022. szeptember 20-ig

Díjátadás: 2022. szeptember 30., péntek 14.00 óra

Felhívjuk a jelentkezők szíves figyelmét, hogy adataikat csak és kizárólag a pályázati folyamat végéig tároljuk, azt harmadik félnek nem adjuk át! A pályázat lezárást követően minden, a pályázathoz megadott adatot törlünk rendszerünkből, levelezési listánkról!

A pályázat lebonyolításának részletes menete

  1. Pályázati űrlap és mellékleteinek hiánytalan beküldése a megadott határidőre
  2. A pályázat beérkezésének visszaigazolása a pályázó részére
  3. szeptember 20-ig a pályázó értesítése e-mailben a zsűri döntése alapján
  4. Díjátadás a győztes számára: 2022.szeptember 30., péntek